Grosseto

Ricardo de Lima

kuchař

Ricardo de Lima, italský kuchař původem z Brazílie, sbírá ve světě pracovní zkušenosti už od svých 18 let. Pracoval téměř 6 let v michelinských restauracích a zastával pozici Chef de Partie v nejlepší restauraci světa, v kodaňském Geraniu***. Praxi si nese i ze zážitkové restaurace Alchemist** v Kodani, nebo z kodaňské restaurace Esmée. Pro jeho kulinářské schopnosti byl osloven šéfkuchařem Andrease Caminady, který ho vybral do prestižního kuchařského programu Uccelin. Půlroční program nabízí Ricardovi příležitost se učit od světových restaurací a šéfkuchařů jako jsou Massimo Bottura z italské restaurace Osteria Francescana***, od Dominika Hartmanna v restauraci Magdalena** ve Švýcarsku nebo od Jorge Valleja z restaurace Quintonil v Mexiku.
Nyní se podělí o své odborné zkušenosti s hosty kulinářské akademie Grosseto a účastníky kurzu vaření provede 3chodových menu inspirovaným francouzskou kuchyní se zaměřením se na jídla s listovým těstem jako jsou Tarte au Soleil, Pithivier a Pear en Robe Feuilletée. Přijde se něco nového naučit a užít si nezapomenutelný kulinářský zážitek!


Pokračovat na mé kurzy

Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.

Upozornit na termín

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři