kuchař
Ricardo de Lima, italský kuchař původem z Brazílie, sbírá ve světě pracovní zkušenosti už od svých 18 let. Pracoval téměř 6 let v michelinských restauracích a zastával pozici Chef de Partie v nejlepší restauraci světa, v kodaňském Geraniu***. Praxi si nese i ze zážitkové restaurace Alchemist** v Kodani, nebo z kodaňské restaurace Esmée. Pro jeho kulinářské schopnosti byl osloven šéfkuchařem Andrease Caminady, který ho vybral do prestižního kuchařského programu Uccelin. Půlroční program nabízí Ricardovi příležitost se učit od světových restaurací a šéfkuchařů jako jsou Massimo Bottura z italské restaurace Osteria Francescana***, od Dominika Hartmanna v restauraci Magdalena** ve Švýcarsku nebo od Jorge Valleja z restaurace Quintonil v Mexiku.
Nyní se podělí o své odborné zkušenosti s hosty kulinářské akademie Grosseto a účastníky kurzu vaření provede 3chodových menu inspirovaným francouzskou kuchyní se zaměřením se na jídla s listovým těstem jako jsou Tarte au Soleil, Pithivier a Pear en Robe Feuilletée. Přijde se něco nového naučit a užít si nezapomenutelný kulinářský zážitek!
Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.