Grosseto

Kristína & Ricardo

michelinský kuchaři

Dva šéfkuchaři s letitými zkušenostmi z michelinských restaurací po celém světě spojili své síly a jenom v naší Akademii Grosseto vám předají své zkušenosti a naučí vás své kulinářské techniky.

Seznamte se s Ricardem de Limou, kuchařem narozeným v Brazílii, který své dovednosti zdokonaloval v kuchyních Itálie, až ho vášeň pro vaření zavedla do Kodaně, kde pracoval pro třímichelinskou restauraci Geranium a restauraci Alchemist. Je čerstvým absolventem prestižního kuchařského programu Uccelin, který mu poskytl praxi v dalších michelinských restauracích jako jsou Magdalena ve Švýcarsku, Osteria Francescana v Itálii a Quintonil v Mexiku.

V restauraci Geranium se Ricardo setkal s Kristínou Nemčkovou, velkým českým kulinářským talentem. Nejmladší vítězka soutěže MasterChef Česko, držitelka kuchařské certifikace Grand Diplome ze školy Le Cordon Bleu, si nese pracovní zkušenosti z londýnské michelinské restaurace Story a z kodaňského Gerania, které se řadí mezi nejlepší restaurace světa. Kristína v této restauraci zastává pozici Sous Chefa, tedy zástupce šéfkuchaře.

Neváheje navštívit tyto dva kurzy nebudou se opakovat

S Italem v kuchyni 23.8. 2024 rezervujte zde https://www.akademiegrosseto.cz/kurz-vareni/s-italem-v-kuchyni

Italské vegetariánské menu 19.9.2024 rezervujte zde https://www.akademiegrosseto.cz/kurz-vareni/italske-vegetarianske-menu


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

19. 9. Čtvrtek

Italské vegetariánské menu Kristína & Ricardo 16:30 - 21:00

S Italem v kuchyni, tak bychom mohli nazvat tento unikátní kurz italských specialit tentokrát ve vegetariánské verzi pod vedením dua michelinských kuchařů Kristíny a Ricarda

Objednat kurz
3790
Zbývá 6 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři