michelinský kuchaři
Dva šéfkuchaři s letitými zkušenostmi z michelinských restaurací po celém světě spojili své síly a jenom v naší Akademii Grosseto vám předají své zkušenosti a naučí vás své kulinářské techniky.
Seznamte se s Ricardem de Limou, kuchařem narozeným v Brazílii, který své dovednosti zdokonaloval v kuchyních Itálie, až ho vášeň pro vaření zavedla do Kodaně, kde pracoval pro třímichelinskou restauraci Geranium a restauraci Alchemist. Je čerstvým absolventem prestižního kuchařského programu Uccelin, který mu poskytl praxi v dalších michelinských restauracích jako jsou Magdalena ve Švýcarsku, Osteria Francescana v Itálii a Quintonil v Mexiku.
V restauraci Geranium se Ricardo setkal s Kristínou Nemčkovou, velkým českým kulinářským talentem. Nejmladší vítězka soutěže MasterChef Česko, držitelka kuchařské certifikace Grand Diplome ze školy Le Cordon Bleu, si nese pracovní zkušenosti z londýnské michelinské restaurace Story a z kodaňského Gerania, které se řadí mezi nejlepší restaurace světa. Kristína v této restauraci zastává pozici Sous Chefa, tedy zástupce šéfkuchaře.
Neváheje navštívit tyto dva kurzy nebudou se opakovat
S Italem v kuchyni 23.8. 2024 rezervujte zde https://www.akademiegrosseto.cz/kurz-vareni/s-italem-v-kuchyni
Italské vegetariánské menu 19.9.2024 rezervujte zde https://www.akademiegrosseto.cz/kurz-vareni/italske-vegetarianske-menu
Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.