JAK A KDY BUDE VEČEŘE PROBÍHAT?
Šéfkuchař Zdeněk Marcín připraví pro skupinu 14-18 osob jedinečný gastronomický zážitek v podobě řízené degustace. Účastnit se může každý, kdo chce poznat neotřelé recepty a užít si odvážné kombinace surovin.
Posezení s obsluhou bude probíhat v horním patře naší akademie v krásné jídelně. Přístup do kuchyně, kde bude Zdeněk Marcín se svým týmem kouzlit, bude povolen vždy, jak vám bude libo a jak organizace večeře umožní. Sledoat můžete přípravu chodů a jejich "plating". Jednotlivé chody vám budou servírovány ke stolu. Při degustaci jednotlivých chodů vám bude vždy pokrm představen a samozřejmě vám bude popsána příprava a složení surovin. Zdeněk Marcín s vámi rád probere všechny techniky přípravy jistě doplní svůj výklad o mnoho vtipných historek ze své dlouhé praxe v gastronomii. Věřte, že si večer užijete !
Degustační večeře proběhne 22.3.2024 od 17 hodin. Rezervace je možná zde.
CO ZÁŽITEK OBSAHUJE?
Degustační 6-chodové menu
Selská terinka z přeštického prasátka, salát Waldorf
Colterenzio, Pinot Bianco, Cora
Pošírované vejce, hlíva královská, houbová pěna, chlebový crumble
ColleStefano, Verdicchio di Matelica
Jemný kaštanový krém s mléčnou pěnou
Cordero di Montezemolo, Arneis Langhe
Citronový sorbet s pepřem
Vysoká roštěná s divokou brokolicí, bramborová kaše se slaninou, omáčka s červeným pepřem
Castello di Verrazzano, Chianti Classico
Tvarohový knedlík plněný švestkou, perníkový prach, vlašské ořechy a farmářské máslo
Marchesi di Gresy, Moscato d’Asti, La Serra
Zážitek z degustační večeře je obohacen vinným párováním.
Cena pro 2 osoby 4780 Kč včetně vinného párování.
Voda a nealko nápoje
Káva
DOPORUČENÍ
Pokud máte nějakou potravinovou alergii, tak nám ji prosím sdělte předem do poznámky k rezervaci. Některé pokrmy jsme schopni upravit tak, abyste si je mohli vychutnat.
ZÁVĚREM
Plánujeme pravidelně obnovovat menu v závislosti na sezóně a minimálně jednou za tři měsíce se s Vámi rádi setkáme v Akademii při další degustační večeři.
Cesta kolem světa začíná v Kulinářské Akademii Grosseto!