Typický italský chléb je foccacia, kterou si můžete z několika málo ingrediencí připravit sami doma. A ve finále je pouze na vás, čím si ji dochutíte! Naučíme vás tři základní druhy. Dalším oblíbeným italským pečiem je Ciabatta (italsky doslovně bačkora či pantofel), která se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Při kurzu Vás Robert Štrba šéfpizzař restaurace Grosseto naučí i náš italksý chléb, na kterém si pochutnáváte při návštěvě restaurace.
Co si upečeme ?
Výborná domácí Foccacia ( slaná, olivová, tomatová )
Pravá italská Ciabatta
Oblíbené Grissini
Náš nadýchaný italský chléb
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.