Grosseto

Mistr burgerů

PAVEL BERKY

Není těžké udělat burger v domácích podmínkách, ale udělat SKVĚLÝ burger to je už jiná liga. Burgery se naučíme připravovat hezky postupně od těsta na bulky. Pavlovi netradiční burgery vás překvapí svou chutí a kombinacemi.

 

Kromě zákldů při úpravě burgerů se naučíte připravit těsto na perfektní nadýchané, vláčné sexy bulky. 

A co budeme vařit ?

 

Král burgrů: hovězí burger v domácí briošce s karamelizovanou cibulí 

*

Moderní burger: s grilovanými krevetami v sezamové bulce, kimchi a nakládaná okurka 

*

Netradiční burger: s grilovaným sýrem halloumi, pačené papriky a grilovaná cuketa 

 

Jako dárek si odnesete NOVOU kuchařskou knihu včetně podpisu!!!!

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.

Termíny kurzů

31. 1. Pátek

Mistr burgerů Pavel Berky 16:30 - 21:00

Není těžké udělat burger v domácích podmínkách, ale udělat SKVĚLÝ burger to je už jiná liga. Burgery se naučíme připravovat hezky postupně od těsta na bulky. Pavlovi netradiční burgery vás překvapí svou chutí a kombinacemi.

Objednat kurz
3990
Zbývá 15 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři