Grosseto

Nejlepší recepty pro jarní stůl

ZDENĚK MARCÍN

S nástupem jara se mění i inspirace v kuchyni. Nové sezónní suroviny a osvěžující chutě otevírají dveře k novým kulinářským dobrodružstvím. Přinášíme vám přehled trendů v oblasti jarní kuchyně a několik rychlých receptů plných jarních lahůdek.

Telecí, kuřecí a jehněčí to jsou typická masa pro jarní stůl. Jarní jídelníček fandí zdravým a odlehčeným receptům. Tělo potřebuje po chladné zimě dodat vitamíny, a tak bychom mu je měli dopřát. Pojďmě se naučit svěží jarní jídla, která nás naladí pro přicházející léto. Klasické recepty, které vždy potěší. A jak je zdokonalit ? To nás naučí Zdeněk Marcín, který okoření všechny pokrmy svým humorným stylem. Přijďte si zakulinařit !

 

A co si uvaříme ?

 

Tatarák z telecího masa

 mléčná majonéza, tousty z bílého chleba

 

Pečené prsíčko z perličky

 nádivka z medvědího česneku a jemné velouté se zeleninou

 

Jehněčí kotletky pečené v bylinkové krustě

mačkáné brambory a salát z mangoldu a ředkviček

 

Telecí steak

bílý chřest a holandská omáčka

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři