Telecí, kuřecí a jehněčí to jsou typická masa pro jarní stůl. Jarní jídelníček fandí zdravým a odlehčeným receptům. Tělo potřebuje po chladné zimě dodat vitamíny, a tak bychom mu je měli dopřát. Pojďmě se naučit svěží jarní jídla, která nás naladí pro přicházející léto. Klasické recepty, které vždy potěší. A jak je zdokonalit ? To nás naučí Zdeněk Marcín, který okoření všechny pokrmy svým humorným stylem. Přijďte si zakulinařit !
A co si uvaříme ?
Tatarák z telecího masa
mléčná majonéza, tousty z bílého chleba
Pečené prsíčko z perličky
nádivka z medvědího česneku a jemné velouté se zeleninou
Jehněčí kotletky pečené v bylinkové krustě
mačkáné brambory a salát z mangoldu a ředkviček
Telecí steak
bílý chřest a holandská omáčka
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.