Zájezdní hostinec U Jiskrů využívá kvalitní produkty z regionu jižní Čechy a spolupracuje s místními podnikateli, farmáři i výrobci. Jak říká Martin Jiskra, jejich práci doceňuje právě prostřednictvím jídel. Tradice této restaurace v Kbelnici, která poskytovala stravu a zázemí lidem i koním na císařské cestě ze Strakonic do Prahy, sahá až do 19. století. Přijďte se společně s Marinem Jiskrou naučit jak připravit náročnou českou kuchyni a probuďte zapomenuté chutě našich babiček.
A co budeme vařit ?
Dršková polévka s pečenými makovými vdolky
Pohankové šišky s houbami a salátem z červené řepy
Jelení ragú s perníkovou, mandle, rozinky, jablečný konfit a kukuřičné lívance
Makový pudink s borůvkovým žahourem a tvarohovo-mrkvovou zmrzlinou
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.