Grosseto

Pohlreichův souboj restaurací
VÍTĚZNÉ MENU PETRA KUNCE

PETR KUNC

Soutěžní pořad POHLREICHŮV SOUBOJ RESTAURACÍ nám představil 12 restaurací, které mezi sebou soutěžili. Jednou z nich byla i restaurace SALABKA , kde v kuchyni šéfuje Petr Kunc. Restaurace Salabka se stala vítězem celé soutěže. Petr Kunc si se svým týmem pro vás připravil vítězné menu. Neváhejte zažít nezapomenutelné !!!

Petr Kunc se specializuje v restauraci Salabka na několikachodové degustační menu, které se mění podle ročního období čtyřikrát do roka. Sotva dokončí jedno menu, musí přemýšlet nad příštím. Hlavní suroviny a ingredience pocházejí z Čech. Základem je to lokální, zbytek jsou moderní inovace. Petrovým motem je: "Vařit z luxusních věcí je snadné. Povýšit obyčejnou surovinu na luxus, to je umění.“  Přijďte si užít přípravu jídel s mistrem fine diningové restaurace.

A co budeme vařit ? 

 

Amuse bouche

 

Mrkvový tatarak, tartletka, sladkokyselá mrkev, hořčičné semínko, kerblíková majonéza

 

Předkrm

 

Plněné smrže, sladkokyselý řapíkatý celer, hroznové víno, pinie, žloutkový krém, horský sýr espuma, petrželový olej

 

Hlavní chod

 

Jehněčí hřbet, plec, fava fazole a pyré, gel z páleného citronu, ovčí jogurt, jehhněčí jus s mátou

 

Dezert

 

Parfait z bílé čokolády a mandlí, mandlová drobenka, práskací prach, gel z lesního ovoce, citronový meringue, šťavelový sorbet, jahodové consomé, vanilkový olej, jedlé zlato

 

Petit Four

Bonboniera Salabka

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři