Pho Bo je neznámější vietnamská polévka, ale Bún Cá je nejlepší. Pokud jste milovníky vietnamské kuchyně musíte se ji naučit připravoat. Silný rybí vývar se bude na podzimní večery hodit. Způsob bún cá chám zajistí, že se smažená ryba v horké polévce nerozmočí a zůstane křupavá. Vietnamská kuchyně je plná zdravých jídel, ale také smažených. Zkusíte si v tomto kurzu připravit smažené závitky a dostanete mnoho rad jak se správně umotat a jak je osmažit aby byli křupavé. už teď se nám sbíhají sliny, tak neváhejte užijete si s Kevinem mnoho závaby, jelikož jeho čeština je sama o sobě velmi vtipná :-)
A co si uvaříme ?
BÚN CÁ
vietnamská polévka s rybou
LUMPIA ROLLS extra crispy
rolky s hovězím masem, tamarindovou omáčkou a slátem
MÁSLOVÉ KUŘE
s cizrnovým salátem
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.