Grosseto

Zvěřinová klasika z hostince U Jiskrů

MARTIN JISKRA

Zájezdní hostinec u Jiskrů - labužnická zastávka pro všechny pocestné na cestě mezi Pískem a Strakonicemi. Vy ale nemusíte jezdit tak daleko, mistr kuchyně Martin Jiskra přijal opět pozvání k nám do akademie a má pro vás další české lahůdky, tentokrát na téma "Lesů pán"

Zvěřina - maso ulovené ve volné přírodě. Maso je málo tučné, má jemnou strukturu, osobitou chuť a vůni. Má tmavou hnědočervenou barvu. Spotřeba zvěřiny je u nás velmi nízká, přestože toto maso je velmi cenné. Přijďte se naučit několik receptů ze zvěřiny a nahlédnout pod pokličku šéfkuchaři  Martinovi Jiskrovi !

 

A co budeme vařit ?

 

Salát z křepelčích vajec a nakládané zeleniny

 

Smažený jelení řízek plněný špenátem, teplý salát z jablek, dýně, zeleniny

 

Nahrubo sekaný karbanátek z divočáka s vůní uzených škvarků, bramborový buchtel plněný máslovými kaštany, hráškové pyré

 

Pečená červená řepa s perníkovou krustou a a borůvkovým žahourem

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři