Zvěřina - maso ulovené ve volné přírodě. Maso je málo tučné, má jemnou strukturu, osobitou chuť a vůni. Má tmavou hnědočervenou barvu. Spotřeba zvěřiny je u nás velmi nízká, přestože toto maso je velmi cenné. Přijďte se naučit několik receptů ze zvěřiny a nahlédnout pod pokličku šéfkuchaři Martinovi Jiskrovi !
A co budeme vařit ?
Salát z křepelčích vajec a nakládané zeleniny
Smažený jelení řízek plněný špenátem, teplý salát z jablek, dýně, zeleniny
Nahrubo sekaný karbanátek z divočáka s vůní uzených škvarků, bramborový buchtel plněný máslovými kaštany, hráškové pyré
Pečená červená řepa s perníkovou krustou a a borůvkovým žahourem
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.