Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

10. 4. Čtvrtek

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
3790
Zbývá 1 volné místo
6. 5. Úterý

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat jako náhradník
3290

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři