Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

8. 1. Středa

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
3890
Zbývá 6 volných míst
30. 1. Čtvrtek

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
3290
Zbývá 10 volných míst
20. 2. Čtvrtek

Italský pětiboj Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem Roubíčkem jako dělaný.

Objednat kurz
3990
Zbývá 16 volných míst
10. 4. Čtvrtek

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
3790
Zbývá 12 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři