Asijská kuchyně je lehká, barevná, chuťově pestrá a úžasně voňavá. Není divu, že se do ní člověk lehce zamiluje. Žádné dlouhé vyvařování, jen čerstvé ingredience, trochu exotickéh koření, promíchat a servírovat. Křupavá kachna na milión způsobů, to je oblíbené jídlo Pavla Berkyho a když sde k tomu přidá thajské kari stane se porkm neodmítnutelným. Jaký je recept Pavla Berkyho ? JAk připravit kachní prsa, aby byla křupavá a zároveň hezky růžová ? Přijďte se to naučit :-)
A co si uvaříme ?
Skvělé smažené závitky
naučíte se výborně dochucené masové i vegetariánské
Asijské knedlíčky na páře
plněné vepřovým masem, aromatická omáčka
Thajské curry
domácí curry pasta, křupavá kachna, lepkavá rýže
Zmrzlina z jasmínové rýže
Jako dárek si můžete zakoupit kuchařskou knihu Pavla Berkyho s věnováním !!!!
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.