Domácí pečení umožňuje přizpůsobit chléb vlastním chutím a přidat třeba ořechy, semínka nebo jiné pochutiny dle valstní chuti. Kváskový chleba je chutný a zdraví. . A s námi si ho připravíte krok za krokem. Jak založit kvásek, jak se o něj starat a jak poznat, že je připraven? To vše a ještě víc bude náplní tohto kurzu, kterým vás provede zkušená pekařka Ivana Tošerová z věhlasné rodinné kavárny na Vysočině.
A co si upečeme ?
100% žitný chléb z žitného kvasu
vylepšený semínky, ořechy, brusinkami nebo i čokoládou, každý podle své chuti
Toastový chléb
z žitného kvasu
Příprava těsta na nadýchané housky a kaiserky, sypané lněným semínkem
naučíme se plést z jednoho pramenu
Pomazánky
vajíčková s bylinkami, řepová s cream cheese
Všechny výrobky si odesete s sebou domů.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.