Grosseto

NATACHA PACAL PATISSERIE
Cukrářské mistrovství: francouzské mini klasiky

NATACHA PACAL

Připojte se k renomované cukrářce Natache Pacal a objevte kouzlo francouzské cukrařiny na nejvyšší úrovni! V tomto kurzu se naučíte připravovat pravé francouzské klasiky, které jsou symbolem cukrářského umění.

Společně s Natachou se pustíte do přípravy lahodné citronové bretaňské tartaletky, jemných choux Paris-Brest a delikátní mousse Forêt Noire, které vás zavedou přímo do srdce francouzských cukrářských tradic. Kurz je určen pro ty, kteří chtějí posunout své cukrářské dovednosti na novou úroveň a získat znalosti o technikách a trendech, které francouzská cukrařina nabízí. Přijďte si pro neocenitelné tipy a triky, které vám umožní připravit tyto skvostné dezerty ve vlastní kuchyni. Pokud toužíte po sladkém mistrovství a chcete se naučit vytvářet francouzské cukrářské skvosty, které okouzlí každého, je tento kurz právě pro vás!

 

A co budeme tvořit ?

 

Citrónová bretaňská tartaletka 

- začneme s přípravou křehkého bretaňského těsta, které je základem této tartaletky

- ukážeme si jak správně vypracovat těsto, tvarovat jej do formiček a péct na nejlepší křupavost

- naučíme se připravit osvěžující citrónový krém

- naučíme se pripravit meringue a stříkat jej technikou „tourbillon“

 

Choux Paris Brest 

- představíme vám proces přípravy choux (odpalované) těsta, spolu s křupavým craquelin

- připravíme si neodolatelné domácí oříškové praliné

- naučíme se přípravu sladkého krému a ukážeme si, jak správně naplnit choux

- nakonec, aby byl výsledek dokonalý naučíte se techniku správného sestavení 

 

Foret noire mousse

 - připravíme si čokoládový bezlepkový korpus

- naučíme sa připravit višňové coulis

-  provedeme vás přípravou mousse z horké čokolády

- a na závěr jak rovnoměrně polít čokoládovou polevou a dozdobení zákusku

 

Tento kurz je ideální pro všechny, kdo chtějí zlepšit své cukrářské dovednosti a pochopit, jak pracovat s těmito tradičními francouzskými recepty na vyšší úrovni.

Na kurzu si můžete zakupit Natachinu knihu receptů NAŠE OBĽÚBENÉ  s věnováním na přání

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.

Veškeré vybavení a zástěru vám při kurzu zapůjčíme. 

Krabice na vaše výrobky vám bude k dispozici.

Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

Užijete si nejen pečení, ale i radost z vytvoření dokonalých francouzských dezertů!

 


 

Termíny kurzů

22. 6. Neděle

Cukrářské mistrovství: francouzské mini klasiky Natacha Pacal 10:00 - 14:30

Připojte se k renomované cukrářce Natache Pacal a objevte kouzlo francouzské cukrařiny na nejvyšší úrovni! V tomto kurzu se naučíte připravovat pravé francouzské klasiky, které jsou symbolem cukrářského umění.

Objednat kurz
5100
Zbývá 12 volných míst
23. 6. Pondělí

Cukrářské mistrovství: francouzské mini klasiky Natacha Pacal 15:00 - 19:00

Připojte se k renomované cukrářce Natache Pacal a objevte kouzlo francouzské cukrařiny na nejvyšší úrovni! V tomto kurzu se naučíte připravovat pravé francouzské klasiky, které jsou symbolem cukrářského umění.

Objednat kurz
5100
Zbývá 12 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři