Grosseto

Italská klasika z Grosseta

PAVEL ROUBÍČEK

Toskánské město Grosseto dalo název naší Pizzeria Ristorante, kterou zná snad už každý :-) Nejoblíbenější pokrmy z této vyhlášené restaurace jsou součástí menu kurzu vaření pod vedením Pavla Roubíčka, který je šéfkuchařem Grosseta přes 20 let.

V našich jedinečných restaurací se připravují italské pokrmy, které neochutnáte nikde jinde. Pečeme si vlastní chleba, vyrábíme vlastní těstoviny, poctivě připravujeme všechny omáčky. Přijďte se přesvědčit a staňte se nachvíli kuchařem. Příprava všech pokrmů Vám bude představena krok po kroku. 

Co si uvaříme

 

Bruschetta Gamberi picanti

marinované krevety, česnek, olivový olej

Minestrone alla Genovese

zelenina, bazalkové pesto, lardo

Saltimbocca

telecí kýta, prosciutto, šalvěj, rajče, cuketa, pečený brambor, rozmarýn

Gelato alla vaniglia con cioccolato

vanilková zmrzlina, piemontský oříšek, čokoláda

***

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři