Grosseto

Italský pětiboj

PAVEL ROUBÍČEK

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem Roubíčkem jako dělaný.

Italská kuchyně patří celosvětově mezi ty nejoblíbenější, je jednoduchá, rychlá a velmi chutná. Tento kurz nebude žádný závod bude to procházka po italských specialitách a zážitek, který můžete vytvořit i doma. 5 chodů dá trochu zabrat, ale pod vedením zkušeného šéfkuchaře přímo z italské  restaurace Grosseto to bude hračka. Všechny chody zvládnete připravit velmi lehce, jejich konzumace však bude jen pro ty nejhladovější.

 

Co si uvaříme ?

 

TARTARE DI FILLETO DI VITTELO

Tatarák z telecí svíčkové 

 

SPAGHETTI ALLE VONGOLE

špagety s mušlemi Vongole

 

RISSOTO DIVERDURE

rýže Carnaroli, čerstvá zelenina

 

BISTECCA DI VITTELO 

Steak z telecí svíčkové se zeleninou

 

MELA CON CREMA DI MASCARPONE E FRAGOLA 

Restovaná jablka s krémem z mascarpone, jahody 

 

 


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři