Italská kuchyně je označována a také mnohými vnímána jako nejpopulárnější a nejchutnější styl přípravy jídla, který si můžete v současné době vybrat. Kromě toho, že vám nabídne spoustu jednoduchých receptů, které mohou zvládnout i začátečníci, vás také nadchne svým pestrobarevným vzhledem a vábivou vůní, která probudí vaše chuťové pohárky. Ať už jste začátečník a nebo pokročilý hobby kuchař italské pokrmy neznají mezí, máme pro vás další menu, zkterého budete nadšeni.
A co budeme vařit ?
Ravioly
Krevety, šafrán, citrónové glazé
Kompletní příprava italský raviol včetně domácí pasty se šafránem, doplněná přípravou náplně s krevet a ricotty. Příprava italského citrónového glazé
Telecí crudo
Hráškové rizoto, lardo, parmezán
Příprava telecího cruda včetně hráškového rizota se slaninou Lardo doplněná parmezánem
Mořský ďas
Prosciutto, rartatouille, bazalkové pesto
Kompletní příprava mořského ďase v parmské šunce, příprava zeleninového ratatouille, doplněná přípravou domácího bazalkového pesta
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.