Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

25. 4. Pátek

Seafood mix Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Stejně jako u ryb i v případě mořských plodů platí, že nejdůležitější je čerstvost suroviny. Příprava mořských plodů je relativně složitá a chce to trochu cviku a tréninku. Po pár zkušenostech s přípravou mořských plodů však jistě získáte potřebný um a podaří se vám uvařit i na pohled složitější pokrmy. Přijďte se to naučit

Objednat kurz
4300
Zbývají 3 volná místa
19. 5. Pondělí

Japonské umění : Sushi & Udon mistr Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Vstupte do světa autentických japonských chutí! Na našem kurzu se naučíte připravovat nejen dokonale vyvážené sushi, ale také lahodné stir-fry udon nudle, které patří mezi nejoblíbenější japonská jídla.

Objednat kurz
3890
Zbývá 8 volných míst
10. 6. Úterý

Ztracené poklady Indonésie a Koreje Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Ponořte se do fascinující kuchyně dvou exotických zemí, které vám otevřou dveře do světa nezapomenutelných chutí a vůní.

Objednat kurz
3890
Zbývá 13 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři