Šéfkuchař
Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně.
Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef pro síť OREA HOTELS & RESORTS.
Stejně jako u ryb i v případě mořských plodů platí, že nejdůležitější je čerstvost suroviny. Příprava mořských plodů je relativně složitá a chce to trochu cviku a tréninku. Po pár zkušenostech s přípravou mořských plodů však jistě získáte potřebný um a podaří se vám uvařit i na pohled složitější pokrmy. Přijďte se to naučit
Vstupte do světa autentických japonských chutí! Na našem kurzu se naučíte připravovat nejen dokonale vyvážené sushi, ale také lahodné stir-fry udon nudle, které patří mezi nejoblíbenější japonská jídla.
Ponořte se do fascinující kuchyně dvou exotických zemí, které vám otevřou dveře do světa nezapomenutelných chutí a vůní.