Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

29. 5. Středa

Recepty à la España Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Zdeněk Křížek Vás zavede do Španělska, země zdravé a lehké kuchyně, kde nejpoužívanějšími ingrediencemi jsou olivový olej, čerstvá zelenina, ryby či mořské plody.

Objednat jako náhradník
3990
19. 6. Středa

Grilování ve skandinávském stylu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Milovníci ryb a mořských plodů si zamilují nejen skandinávský styl, ale také jeho kuchyni. Nejoblíbenější pokrmy obsahují ryby jako lososy, tresky, sardinky nebo sledě. Norové milují marinovaného lososa v soli, cukru, kopru a brandy. Velké oblibě se těší i sušené ryby. Vychutnejte si skandinávský styl i kuchyni plnými doušky.

Objednat jako náhradník
3990
25. 7. Čtvrtek

Grilování argentinských mas Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.

Objednat kurz
4500
Zbývá 11 volných míst
21. 8. Středa

Moderní trendy na grilu Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy v grilování! Vsaďte na experimenty a překvapte své hosty moderními pokrmy. Objevte nové a úžasné chutě!

Objednat kurz
3980
Zbývá 12 volných míst
18. 9. Středa

Barevné Mexiko Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Rozmanitá kuchyně s aztéckými kořeny je plná tacos, quesadillas, burritos nebo nachos. Spojovány jsou s ní kukuřice, chilli fazole nebo avokádo. A co si s námi uvaříte?

Objednat kurz
3900
Zbývá 16 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři