Co vás čeká?
✅ Správná příprava sushi rýže a techniky rolování maki, nigiri a uramaki
✅ Práce s čerstvými surovinami a tipy na kombinace chutí
✅ Tradiční příprava udon nudlí s dokonale vyváženou omáčkou a křupavou zeleninou
✅Praktické tipy od zkušeného šéfkuchaře
✅Společné stolování a degustace vašich výtvorů
A co budeme vařit ?
Selekce Hoso Maki sushi
Kappa maki roll
Sake maki roll
Shibori takuan roll
Kompletní příprava základních rolek Maki sushi s okurkou a sezamem, lososem a marinovanou ředkví včetně nálevu na sushi
Uramaki roll
Red Fire Dragon roll
Kreveta v chilli tempuře, tuňákový tatarák, červený tobiko kaviár
Příprava obrácené rolky uramaki, ukázka čištění a smažení krevet v chiili tempuře. Doplněná tatarákem z tuňáka a kaviáru z létajících ryb
Japonské Udon nudle stir fry
Hovězí svíčková, chřest, enoki, limetová yakitori omáčka
Kompletní příprava wok stir fry nudlí Udon s hovězí svíčkovou, chřestem doplněná přípravou Limetkové Yakitori
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Kurz je určen jak pro začátečníky, tak pro nadšence, kteří chtějí prohloubit své dovednosti.
Přijďte si užít večer !