Na tomto kurzu objevíte tajemství Indonésie a Koreje, jejichž poklady se skrývají v tradičních receptech a jedinečných ingrediencích. Naučíte se připravovat autentické pokrmy, jako jsou osvěžující indonéský salát, křupavé gyoza knedlíčky, šťavnaté korejské Bulgogi skewers a lahodný rýžový pilaf, který doplní každé jídlo. Připojte se k nám a získejte nejen nové kulinářské dovednosti, ale i zážitek, který vám navždy připomene chuť dalekých a exotických krajů. Ztracené poklady Indonésie a Koreje jsou na dosah – stačí se pustit do vaření!
A co budeme vařit ?
Indonéský salát s vodním melounem
Křupavé krevety, thajská bazalka, kešu ořechy tamarindový dresink
Kompletní příprava smažených krevet v kokosu, doplněná salátem s glazovaným vodním melounem v tamarindovém dresinku s kešu a thajskou bazalkou
Gyoza knedlíčky
Kuře, hřebenatka, wakame, yakiniku omáčka
Celková příprava japonských dim sum knedlíčkou Gyoza. Kompletní výroba náplně z kuřecího masa a hřebenatek doplněná s řasou wakame.
Příprava tradiční omáčky yakiniku
Korejské vepřové Bulgogi Skewers
Rýžový pilaf, gochujang, daikon
Kompletní příprava tradičních vepřových špízů s omáčkou z hrušek ( Bulgogi )
Doplněná restovanou rýží z chilli pasty gochujang, a marinované ředkve Daikon
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Kurz je určen jak pro začátečníky, tak pro nadšence, kteří chtějí prohloubit své dovednosti.
Přijďte si užít večer !