Grosseto

Seafood mix

ZDENĚK KŘÍŽEK

Stejně jako u ryb i v případě mořských plodů platí, že nejdůležitější je čerstvost suroviny. Příprava mořských plodů je relativně složitá a chce to trochu cviku a tréninku. Po pár zkušenostech s přípravou mořských plodů však jistě získáte potřebný um a podaří se vám uvařit i na pohled složitější pokrmy. Přijďte se to naučit

Jak se sami přesvědčíte z nadcházejícího kurzu a z receptů Zdeňka Křížka, příprava mořských plodů v domácích podmínkách není až tak složitá. Prozradíme vám,  kde si některé druhy seafoodu nakoupit a jak poznat, zda je suroviny čerstvá. Budeme vařit ze surovin prémiových kvalit a sami poznáte jak vynikající chuť můžou mořské plody mít a jak bohatý je to zdroj živin.

 Nebojte se přidat mořské plody na váš stůl !

 

A co budeme vařit ?

 

 

 

Zauzené sardinky

Tomatové pesto, foccacia, citrónové glazé

Kompletní příprava a ukázka čištění sardinek včetně marinování a zauzení, doplněno foccaciou a citrónovým glazé z pečených citrónů

 

Slávky

Polosušená rajčata, chilli, Bazalka, arabiata omáčka

Tradiční příprava sicilské omáčky arabiata, doplněná přípravou mušlí ve wok pánvi

 

Grilovaná chobotnice

Šáfránové rizoto, chřest, lardo

Kompletní příprava grilované chobotnice se šafránovým rizotem doplněná chřestem a škvarky z toskánské slaniny Lardo

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

Termíny kurzů

23. 4. Středa

Seafood mix Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Stejně jako u ryb i v případě mořských plodů platí, že nejdůležitější je čerstvost suroviny. Příprava mořských plodů je relativně složitá a chce to trochu cviku a tréninku. Po pár zkušenostech s přípravou mořských plodů však jistě získáte potřebný um a podaří se vám uvařit i na pohled složitější pokrmy. Přijďte se to naučit

Objednat kurz
4300
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři