Grosseto

Jarní vaření s Romanem Paulusem

ROMAN PAULUS

Vaření s Romanem Paulusem - michelinským šéfkuchařem, je záruka kvality okořeněná chutěmi, které ještě neznáte.

Při tomto jarním kurzu se pustíme do přípravy svěžích a lehkých pokrmů. Křehké hovězí carpaccio je klasikou, ryba pečená v solné krustě je velmi zdravá a jehněčí nebo skopové maso má velmi specifickou chuť. Jehněčí maso nese díky svému specifickému aromatu i výraznější koření a bylinky. Roman Paulus radí, že je třeba jehněčí maso pořádně odblanit, ale úplně se nezbavovat tuku, aby nebylo maso vysušené. Na závěr tohoto jarního menu se můžete těšit na výborný dezert. Jak Roman PAulus připraví všechny chody a co nového nás naučí ? Přijďte se podívat !

 

A co budeme vařit ?

 

Hovězí carpaccio

parmazán, čerstvé žapmpióny

 

Mořský vlk pečený v solné krustě

tymiám, rozmarýn, česnek, olivový olej

 

Jehněčí hřbet pečený v tramezzini

restovaný špenát na česneku

 

Pannacota

s jahodovým pyré

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

 

 

 

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři