Při tomto jarním kurzu se pustíme do přípravy svěžích a lehkých pokrmů. Křehké hovězí carpaccio je klasikou, ryba pečená v solné krustě je velmi zdravá a jehněčí nebo skopové maso má velmi specifickou chuť. Jehněčí maso nese díky svému specifickému aromatu i výraznější koření a bylinky. Roman Paulus radí, že je třeba jehněčí maso pořádně odblanit, ale úplně se nezbavovat tuku, aby nebylo maso vysušené. Na závěr tohoto jarního menu se můžete těšit na výborný dezert. Jak Roman PAulus připraví všechny chody a co nového nás naučí ? Přijďte se podívat !
A co budeme vařit ?
Hovězí carpaccio
parmazán, čerstvé žapmpióny
Mořský vlk pečený v solné krustě
tymiám, rozmarýn, česnek, olivový olej
Jehněčí hřbet pečený v tramezzini
restovaný špenát na česneku
Pannacota
s jahodovým pyré
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.