Základem každé správné a poctivé snídaně je čerstvé a kvalitní vajíčko, ukážeme si tedy, jak ho vybrat a rozpoznat. Naučíme se rozdíl mezi klasickou a francouzskou omeletou a jak je správně připravit. Žádný brunch se neobejde bez holandské omáčky a Jirka Vám ukáže, jak jednoduché je připravit si ji od základu. Originál vejce Benedict jsou servírované s pošírovaným vejcem na anglickém muffinu, i to se v kurzu naučíte.
Dobrý brunch se neobejde bez skleničky dobrého šumivého vína, kterého bude po celou dobu kurzu dostatek!
Co si uvaříme
Klasická a francouzská omeleta
včetně klasických a francouzských míchaných vajíček
Holandská omáčka
anglický muffin
Vejce Benedict
různé variace
French Toast
sladký francouzský toast
V ceně tohoto kurzu je přístup do online videokurzů Kulinářského umění na měsíc zdarma!
http://www.kulinarskeumeni.cz
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a prosecco.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.