Grosseto

Nejoblíbenější klasiky Romana Pauluse

ROMAN PAULUS

Luxusní suroviny v rukou michelinského kuchaře to je dokonalost sama. Tento kurz si nenechte ujít stane se pro vás zážitkem na celý život.

Vysoká gastronomie Romana Pauluse nás tentokrát zavede do tajů klasiky, kterou je dančí kýta na smetaně s knedlíkem. Jste zvědaví, jak vám tuto klasiku naservíruje kuchař s mnoha letými zkušenostmi ? Nezbývá vám nic jiného než se přijít přesvědčit. Myslíte si, že knedlíky zvládáte doma levou zadní ? Věříme, že si zkurzu odnesete soustu dalších teoretických znalostí. Další klasikou bude Krkonošské kyselo. Není nic lepšího než se vrátit vymrzlí z venku a dát si voňavou sytou polévku. Proto Vám Roman Paulus přináší recept na polévku plnou vůně hub, kmínu a domácího kvásku. Tahle polévka je plná úžasných surovin a i přesto, že tento recept je trošku netradiční, určitě si na něm pochutnáte.

 

A co si uvaříme ?

 

Marinovaný pstruh

červená řepa, jablka

 

Krkonošské kyselo

houby, vejce, bylinky

 

Dančí kýta na smetaně

domácí knedlík, businky

 

Crepes Suzette

flambované palačinky, Amaretto, pomeranč

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Termíny kurzů

22. 1. Středa

Nejoblíbenější klasiky Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Luxusní suroviny v rukou michelinského kuchaře to je dokonalost sama. Tento kurz si nenechte ujít stane se pro vás zážitkem na celý život.

Objednat kurz
5200
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři