Vysoká gastronomie Romana Pauluse nás tentokrát zavede do tajů klasiky, kterou je dančí kýta na smetaně s knedlíkem. Jste zvědaví, jak vám tuto klasiku naservíruje kuchař s mnoha letými zkušenostmi ? Nezbývá vám nic jiného než se přijít přesvědčit. Myslíte si, že knedlíky zvládáte doma levou zadní ? Věříme, že si zkurzu odnesete soustu dalších teoretických znalostí. Další klasikou bude Krkonošské kyselo. Není nic lepšího než se vrátit vymrzlí z venku a dát si voňavou sytou polévku. Proto Vám Roman Paulus přináší recept na polévku plnou vůně hub, kmínu a domácího kvásku. Tahle polévka je plná úžasných surovin a i přesto, že tento recept je trošku netradiční, určitě si na něm pochutnáte.
A co si uvaříme ?
Marinovaný pstruh
červená řepa, jablka
Krkonošské kyselo
houby, vejce, bylinky
Dančí kýta na smetaně
domácí knedlík, businky
Crepes Suzette
flambované palačinky, Amaretto, pomeranč
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.