Vietnamská kuchyně je jednoduchá a racionální. Má velmi blízko k čínské kuchyni, protože Vietnamci převzali od čínských kuchařů princip vaření – snaží se najít rovnováhu mezi kontrastními chutěmi, vůněmi i konzistencí pokrmu. Tradičním pokrmem pro severní Vietnam je Phở Bò, vietnamské snídaňové jídlo. Jde o silný vývar z morkových kostí, hovězího masa, cibule a koření, obsahuje hlavně černý kardamom, badyán, skořici a hřebíček. součástí jsou i ploché nudle Phở a další důležité ingredience, které dělají tuto polévku jedinečnou. Nučíme Vás jak na to !!!
Co si uvaříme ?
Nộm Xoài
mangový salát s krevetami
Nem rán
smažené závitky
Phở Bò
polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.