Grosseto

Phở Bò a severní Vietnam

MARCELA VUONG

V severním Vietnamu se kuchyně trochu liší podle toho kde se nacházíte, zda v horách či ve městě. Jaká jídla jsou obvyklá pro jednotlivé části, jaké suroviny se používají a co je zde zvykem Vám při kurzu vaření bude vyprávět Marcela VUONG.

Vietnamská kuchyně je jednoduchá a racionální. Má velmi blízko k čínské kuchyni, protože Vietnamci převzali od čínských kuchařů princip vaření – snaží se najít rovnováhu mezi kontrastními chutěmi, vůněmi i konzistencí pokrmu. Tradičním pokrmem pro severní Vietnam je Phở Bò, vietnamské snídaňové jídlo. Jde o silný vývar z morkových kostí, hovězího masa, cibule a koření, obsahuje hlavně černý kardamom, badyán, skořici a hřebíček. součástí jsou i ploché nudle Phở a další důležité ingredience, které dělají tuto polévku jedinečnou. Nučíme Vás jak na to !!!

 

Co si uvaříme ?


Nộm Xoài

mangový salát s krevetami


 Nem rán

smažené závitky


Phở Bò

polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

15. 1. Středa

Phở Bò a severní Vietnam Marcela Vuong 16:30 - 19:30

V severním Vietnamu se kuchyně trochu liší podle toho kde se nacházíte, zda v horách či ve městě. Jaká jídla jsou obvyklá pro jednotlivé části, jaké suroviny se používají a co je zde zvykem Vám při kurzu vaření bude vyprávět Marcela VUONG.

Objednat kurz
3590
Zbývá 12 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři