A co si uvaříme ?
Variace ústřic - Fine de Claire
Na ledu šalotkový vinegrate
Gratinovaná ústřice Kirpatrick
Příprava a otevírání ústřic, včetně šalotkového vinegretu, a gratinovací směsy Kirpatrick
Thajské restované krevety, sladkokyselá omáčka
Citrónová tráva, tamarind, mango salát
Příprava a čištění krevet včetně sladkokyselé omáčky
Grilovaná Kambala
Risotto Parmigiano, calamari, bazalkový olej
Příprava a rozporcování Kambaly pečení na kosti, kompletní příprava parmezánového rizota s Kalamáry
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.