Grosseto

Vietnamské menu šéfkuchaře Khanh Ta

MICHAL ČERNÝ & KHANH TA

Připravili jsme pro Vás další kurz s šéfkuchařem Khant Ta. Opět nahlédneme pod ruce mistra vientnamské kuchyně, který nás naučí jak si připravit ty nejpestřejší pokrmy.

Khanhovo menu není jednoduché na přípravu, skládá se z desítek malých krůčků, které vedou k neuvěřitelnému výsledku na talíři. 


Co si uvaříme ?

NEM - kuře, nuoc cham, kešu, papaya

nesmažené závitky s kuřecím masem, kešu a nakládaná papaya s nuoc cham omáčkou

BAO - bao, treska, mayo, fenykl

bao bulka, smažená treska, bylinková majonéza, nakládaný fenykl

BA CHI - vepřový bůček, tamarind, daikon, rýže

sous vide vepřový bok, tamarindová omáčka, nakládaný daikon, jasmínová rýže

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři