Šéfkuchař & majitel
Michal Černý je šéfkuchař restaurace Taro patřící do skupiny Taro Group. Michal začínal vařit v Čechách, hodně zkušeností nasbíral při své pracovní cestě na Kypru a další kuchařské schopnosti získal drilem v několika michelinských restauracích v Londýně. Z Londýna se vrátil a otevřel si v Praze se svou ženou malou rodinou restauraci Story. Od roku 2019 nastoupil do restaurace Taro, kde dělá šéfkuchaře. Michal má rád asijkou kuchyni, kterou si oblíbil v Thajsku a svůj kuchařský um zdokonaloval na stáži v michelinské restauraci v Singapuru.
Khanh Ta je majitel podniku Taro Group. Do této skupiny restaurací patří Gao Den, Taro a Diane. S vietnamskou kuchyní se Khanh Ta kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a práce v rodinných Hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí například praxe v restauraci Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli v roce 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí. Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku- Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně. A poslední velmi úspěšnou se stala restaurace Diane, kde ochutnáte skvělý moderní fine diningový vietnam.
Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.