Grosseto

Michal Černý & Khanh Ta

Šéfkuchař & majitel

Michal Černý je šéfkuchař restaurace Taro patřící do skupiny Taro Group. Michal začínal vařit v Čechách, hodně zkušeností nasbíral při své pracovní cestě na Kypru a další kuchařské schopnosti získal drilem v několika michelinských restauracích v Londýně. Z Londýna se vrátil a otevřel si v Praze se svou ženou malou rodinou restauraci Story. Od roku 2019 nastoupil do restaurace Taro, kde dělá šéfkuchaře. Michal má rád asijkou kuchyni, kterou si oblíbil v Thajsku a svůj kuchařský um zdokonaloval na stáži v michelinské restauraci v Singapuru.

Khanh Ta je majitel podniku Taro Group. Do této skupiny restaurací patří Gao Den, Taro a Diane. S vietnamskou kuchyní se Khanh Ta kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a práce v rodinných Hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí například praxe v restauraci Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli v roce 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí. Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku- Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně. A poslední velmi úspěšnou se stala restaurace Diane, kde ochutnáte skvělý moderní fine diningový vietnam. 


Pokračovat na mé kurzy

Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.

Upozornit na termín

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři