Cukrářka
Bára se pečení začala věnovat při střední škole, hned poté zkusila společně s mamkou nabídnou své cukrářské výrobky na místních farmářských trzích, kde sklízely velké úspěchy. Začaly péct jednoduché věci jako jsou koláče, sušenky, koblihy atd.. mamka quiche, různé tyčky z listového těsta a později právě chleby. Také společně pekly na zakázku, vánoční cukroví, svatby atd.. Později dostaly nabídku na otevření kavárny v rámci 8smičky v Humpolci. Do kavárny se sjíždějí lidé z celé země, aby ochutnali skvělé zákusky. Při kavárně se stále věnuje svatbám, dortům na narozeniny. Bára se specializujeme na českou klasiku, ať už jde o dorty (věnečky, špičky, kremrole..) nebo pečivo (klasické buchty, koláče..) ale i světovou cukrařinu, aby si každý mohl vybrat podle svých chutí. V článku časopisu Forbes se dozvíte další podrobnosti https://forbes.cz/vse-se-muzete-naucit-sami-rika-cukrarka-za-jejimiz-dorty-se-jezdi-na-vysocinu-z-cele-zeme/
Vstupte do světa delikátní francouzské cukrařiny a naučte se připravovat tartaletky, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Pod vedení Báry Lamačové, zkušené cukrářky, objevíte tajemství dokonale křehkého těsta, jemných náplní a precizní dekorace.