Grosseto

Tartaletky od základu po dokonalost

BÁRA LAMAČOVÁ

Vstupte do světa delikátní francouzské cukrařiny a naučte se připravovat tartaletky, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Pod vedení Báry Lamačové, zkušené cukrářky, objevíte tajemství dokonale křehkého těsta, jemných náplní a precizní dekorace.

V průběhu kurzu si osvojíte techniky přípravy základního těsto, různé druhy krémových a ovocných náplní a naučíte se, jak tartaletky elegantně ozdobit pro každou příležitost.

 

A co vás čeká ?

 

- Příprava a pečení křehkého těsta

- Výroba různých druhů nápní dle těchto tartaletek

 

Citronová se sněhem

Mandlová se šlehanou ganache a ovocem

Karamelová mascarpone, karamelová glazura, pražené ořechy

 

 - Techniky zdobení a servírování

- Tipy a triky pro perfektní tartaletky

 

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé cukrářky a cukráře. kteří chtějí rozšířit své dovednosti a oslnit výjimečnými dezerty. Přijďte si užít sladkou kreativní atmosféru a odnést si domů nejen nové recepty, ale i vlastní mistrovská díla !

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity osmi účastníků.

Termíny kurzů

16. 4. Středa

Tartaletky od základu po dokonalost Bára Lamačová 10:00 - 15:00

Vstupte do světa delikátní francouzské cukrařiny a naučte se připravovat tartaletky, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Pod vedení Báry Lamačové, zkušené cukrářky, objevíte tajemství dokonale křehkého těsta, jemných náplní a precizní dekorace.

Objednat kurz
3290
Zbývá 12 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři