Grosseto

Jan Horák

Šéfkuchař

Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.

Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Excutive chef v Augustine Restaurantu
v Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.

 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

9. 4. Středa

Levante cuisine Jan Horák 16:30 - 21:00

Chuťový soulad kontinentů jménem Levanta aneb nahlédnutí pod pokličku blízkovýchodní kuchyně. Jak chutná kuchyně Levanty? Po staletí se tu setkávaly národy, civilizace i karavany z jiných kontinentů, a tak je zdejší kuchyně pestrá, bohatá a tajemná. Pojďme tedy prozkoumat kuchyni Sýrie, Libanonu, Izraele, Palestiny a Jordánska.

Objednat kurz
4100
Zbývá 1 volné místo

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři