A co se všechno naučíme ?
Jak upéct nadýchaný korpus (každý si upeče sám na místě)
Jak na dokonalý čokoládový tonka krém
Jak vytvořit čokoládový vklad, který bude mít po rozkrojení krásnou vláčnou konzistenci
Jak si správně vytvořit obmaz z čokoládové ganache a jak s ní pracovat
Jak pracovat s modelovací čokoládou
Jak pracovat s jedlým papírem
Jak si vytvořit velvet nástřik (milimetrová vrstva čokolády na dortu, které se docílí stříkáním na dort ze spreje nebo domácí pistole) a ušetřit tak za drahé velvet spreje
Každý účastník si odnese nádherný dort v hodnotě 2400 Kč domů. Také obdržíte nespočet užitečných rad, triků a vychytávek.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a malé občerstvení. Odhadovaná doba kurzu cca 5-6 hodin.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme.
Krabice na dort vám bude k dispozici, jen
doporučení pro ty, kteří cestují z daleka, ideální na převoz dortu je termobox, jestli vlastníte určitě si vemte s sebou.
Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.