Grosseto

Klasické těstoviny a omáčky

PAVEL ROUBÍČEK

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Náplň kurzu

Naučíte se rozpoznat různé druhy těstovin, dozvíte se k jakým pokrmům jsou jednotlivé druhy těstovin vhodné a
jak rozpoznat kvalitu těstovin. Řekneme Vám, kde kvalitní těstoviny zakoupíte a jak správně vařit různé druhy těstovin.
Uvaříme si základní omáčky k těstovinám včetně oblíbeného boloňského ragů.

Co si uvaříme

Spaghetti alla carbonara
Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“
Penne all‘ amatriciana
Tagliatelle con ragu alla Bolognese


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

8. 1. Středa

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
3890
Zbývá 6 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři