Naladíme vaše chutě lanýžovým menu, které má složení z neobyčejných surovin. Při kurzu budou samozřejmě kromě šéfkuchaře Honzi Horáka přítomni i lovci lanýžů. Tým LaNiche vám zpříjemní vychutnávání jednotlivých chodů vyprávěním o lanýžích. Profesionální výklad jak a kde se lanýže hledají, jaké jsou mezi nimi rozdíly, jak je uskladňovat aby vám dlouho vydrželi a jak s nimi pracovat. To vše a mnohem mnohem více se dovíte při společném vaření.
A co budeme vařit ?
Houbové risotto,
lesní houby, pečený morek, lanýž
Telecí variace
telecí svíčková, telecí líčko, telecí jazyk
úprava telecího masa pečením, dušením a uzením
pyré z pečené zeleniny, telecí jus, lanýž
Mléčná čokoláda
lískový oříšek, karamel, tonka fazole, lanýž
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.