A co se všechno naučíme ?
Dva odlišné druhy řezů:
1. Čokoladovo smetanový se šlehanou čokoládovou ganache
2. Perníkový s malinovým krémem, pistáciovou ganache a malinovým gelem
Jak na dokonalý čokoládový šlehaný krém nebo pevný smetanový krém
Jak vytvořit pistáciový vklad, který bude mít po rozkrojení krásnou vláčnou konzistenci
Jak vytvořit ovocnou šlehanou ganache
Jak vytvořit krásně lesklý malinový gel
Každý účastník si odnese dva celé, kulaté řezy o průměru 16 cm
Předáme vám nespočet užitečných rad, triků a vychytávek
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a malé občerstvení.
Odhadovaná doba kurzu cca 6 hodin.
Veškeré vybavení a zástěru vám při kurzu zapůjčíme.
Krabice na dort vám bude k dispozici, jen
doporučení pro ty, kteří cestují z daleka, ideální na převoz dortu je termobox, jestli vlastníte určitě si vemte s sebou.
Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.