Grosseto

Voňavé pečivo z vlastní trouby

IVANA TOŠEROVÁ

Chcete si doma upéct křupavou chlebíčkovou veku, toustový chléb nebo nadýchané bagety? Přijďte na náš nový kurz pečení a naučte se osvědčené recepty i triky, jak dosáhnout dokonalé chuti a struktury.

A  co si upečeme ?

 

Chlebíčková veka

Toustový chléb

Bagety

&

Chlebové tyčinky a pomazánka

 

 

Teorie a suroviny – výběr mouky, droždí vs. kvásek, hydratace těsta

Míchání a hnětení těsta – správná technika pro lehkou a nadýchanou střídku  

Kynutí a tvarování – tajemství ideální struktury a objemu

Pečení – správná teplota, pára a kůrka pro dokonalý výsledek

Praktická část – upečete si vlastní vekový toustový chléb bagety a jako bous chlebové tyčinky s pomazánkou

Tipy a triky – skladování, úpravy receptů, variace chutí

Odnesete si nejen upečené pečivo, ale i nové dovednosti a inspiraci pro domácí pečení!

 

 

Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

3. 6. Úterý

Voňavé pečivo z vlastní trouby Ivana Tošerová 16:30 - 20:30

Chcete si doma upéct křupavou chlebíčkovou veku, toustový chléb nebo nadýchané bagety? Přijďte na náš nový kurz pečení a naučte se osvědčené recepty i triky, jak dosáhnout dokonalé chuti a struktury.

Objednat kurz
2990
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři