Nový kurz s Romanem Paulusem bude zaměřen na luxusní potraviny jako jsou lanýže, foie gras a bažantí maso. Tyto méně dostupné suroviny pro vás zajistíme v té nejlepší kvalitě a samozřejmě vám rádi prozdradíme, kde a jak je si je pořídit. Roman Paulus vám předá mnoho dalších cenných informací, které se vám budou hodit při vašem kulinaření a na podzim můžete doma překvapit vlastním menu.
A co budeme vařit ?
Crepinette z bažantího prsa s foie gras
Lanýžové rizoto s mušlí svatého Jakuba
Do křupava pečený filet z candáta s kroupetem
Crepes Suzette
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.