Grosseto

Luxusní podzimní menu Romana Pauluse

ROMAN PAULUS

Vaření s Romanem Paulusem - michelinským šéfkuchařem, je záruka kvality okořeněná chutěmi, které ještě neznáte.

Nový kurz s Romanem Paulusem bude zaměřen na luxusní potraviny jako jsou lanýže, foie gras a bažantí maso. Tyto méně dostupné suroviny pro vás zajistíme v té nejlepší kvalitě a samozřejmě vám rádi prozdradíme, kde a jak je si je pořídit. Roman Paulus vám předá  mnoho dalších cenných informací, které se vám budou hodit při vašem kulinaření a na podzim můžete doma překvapit vlastním menu. 

 

A co budeme vařit  ?

 

Crepinette z bažantího prsa s foie gras

 

Lanýžové rizoto s mušlí svatého Jakuba

 

Do křupava pečený filet z candáta s kroupetem

 

Crepes Suzette

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

5. 11. Úterý

Luxusní podzimní menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Vaření s Romanem Paulusem - michelinským šéfkuchařem, je záruka kvality okořeněná chutěmi, které ještě neznáte.

Objednat kurz
4900
Zbývá 10 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři