Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

VYBRAT KURZ

Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Zdeněk Pohlreich, Pavel Roubíček, Zdeněk Křížek, Khanh Ta, Zdeněk Marcín nebo Lucie Dvořáková). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Při plně obsazenosti kuchyně probíhá vaření vždy ve dvojicích. Varná deska je vždy pro dvě osoby, ale porci připravovaného pokrmu si každý servíruje sám.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

Maďarská kuchyně Pavla Berkyho

Pavel Berky
Novinka Zájezdní hostinec U Jiskrů

Zájezdní hostinec U Jiskrů

Martin Jiskra
Novinka

Tartaletky od základu po dokonalost

Bára Lamačová
Novinka

Levante cuisine

Jan Horák
+ Bonus

Gurmánská cesta s lanýži

Jan Horák
Novinka

Perly Vídeňské kuchyně

Zdeněk Marcín

Nejlepší recepty pro jarní stůl

Zdeněk Marcín
Novinka

TEX MEX

Zdeněk Křížek
Novinka

Vepřové maso - Porchetta, T-bone a libová panenka

Zdeněk Marcín

Jarní Itálie

Zdeněk Křížek

Svatební dvoupatrový dort

Lucie Dvořáková
Novinka

Burgery a wrapy

Zdeněk Marcín

Jihovýchodní Asie

Zdeněk Křížek

Jarní vaření s Romanem Paulusem

Roman Paulus
+ Bonus

Levitující dort

Lucie Dvořáková
Novinka

Nejoblíbenější klasiky Romana Pauluse

Roman Paulus
#DORTJAKVINO

Dort z čokolády na tisíc způsobů

Lucie Dvořáková

Vánoční cukroví

Lucie Dvořáková

Skvosty asijské kuchyně

Kevin Ngu

Seafood mix

Zdeněk Křížek
Oblíbené

Velký masový kurz

Jiří Roith

Phở Bò a severní Vietnam

Marcela Vuong
Novinka CELÁ SÉRIE KURZŮ

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM série

Jiří Roith
JEDNOTLIVÉ TERMÍNY

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM - kurz

Jiří Roith
Novinka SÉRIE KURZŮ

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE - série

Jiří Roith
+ Bonus PAMPAS MARKET

Grilování argentinských mas

Zdeněk Křížek
Novinka

Recepty à la España

Zdeněk Křížek
Novinka #DORTJAKVINO

Jak na patrové dorty: dvoupatrový dort zdobený špachtlováním

Lucie Dvořáková
+ Bonus

Dokonalá snídaně

Pavel Berky

Jídla z jedné pánve

Zdeněk Marcín

Narozeninový dort pro všechny

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Tradiční a netradiční příprava Sushi

Zdeněk Křížek

Chleby, housky a kaiserky

Ivana Tošerová

Makronky Roell

Adéla Mervartová
+ Bonus

Ze Sapy až na talíř

Marcela Vuong
+ Bonus

Mistr burgerů

Pavel Berky
Oblíbené

Takové normální menu Zdeňka Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich

Ústřice a mušle

Zdeněk Křížek

Jihoamerická kuchyně aneb hory masa

Jan Horák

Čokoládová bomba

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Základy fermentace

Jan Horák
Oblíbené

Dokonalé kachní maso

Zdeněk Marcín

Základy nebeského dortu

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Italské pečivo

Robert Štrba

Vietnamské menu šéfkuchaře Khanh Ta

Michal Černý & Khanh Ta

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

Jiří Roith

Maso a omáčky

Zdeněk Marcín

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři