Lasagne jsou oblíbeným jídlem zvláště u dětí a mládeže. Nezaberou nám mnoho času, protože finální příprava se děje ve vaší troubě. Jak je ale perfektně připravit, abychom si užili ten správný italský zážitek. Profesionál na italskou kuchyni šéfkuchař sítě restaurací Grosseto, Pavel Roubíček, vás naučí skvělý recept a přidá k tomu mnoho italských vychytávek. Velmi široké pláty těstovin vyskládané do výšky, dokonalost sama. Vznik lasagní se obvykle klade do Neapole, kde vznikl první moderní recept, který dal vzniknout tomuto tradičnímu pokrmu. Nejoblíbenější italský dezert, který si můžete připravit na několik způsobů, to je Tiramisu. Slovo tiramisù vzniklo z tirami su, což znamená „vytáhni mě“ nebo „zvedni mě“. Ve volném překladu „rozvesel mě“ nebo – „povzbuď mě“. Užijeme si tento kurz ve stylu Dolce Vita !
A co budeme vařit ?
Crema di zucchine con tortelli di salmone
cuketový krém, tortelina s lososem
Lasagne di vitello
domácí vaječné lasagne, telecí ragů, bazalka, cherry rajčata, zapečené s mozarelou a parmazánem
Beef Tagliata
italský steak, chřest, prosciutto
Tiramisu fatto in casa
domácí tiramisu
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.